Minä rakastan hyvin paljon crossovereita. Niitten kanssa olen kasvanut siitä lähtien, kun mietiskelin pienenä minkälaista se olisi, jos kaikki pitämäni sarjat olisivat olleet samassa maailmassa.

Jotkut asiat ovat vain mahdollisia crossovereissa. Crossovereissa on kuitenkin eräs puoli, jota täytyy hallita: maailmoja täytyy osata sekoittaa oikein, eli saumattomasti. Tämä tarkoittaa, että jos sarjat saattavat toimia samassa konteksissa, esim. koulusarja + koulusarja, tai taistelusarja, joka on melkein samanlainen kuin toinen taistelusarja, mutta ei parodioivasti.

Kerronpa tänään minun rakastetuimmasta crossoveristani, Hallitusta Kaaosta! Tämä sekoittaa neljää koulusarjaa, Azumanga Daiohin, Lucky Starin, Pani Poni Dashin ja Ouran High School Host Clubin Excel Sagan kanssa!

Excel ottaa Illpalazzon määräyksestä rehtorin työn, ja siirtää Peah Moonin Akatemian Inunaben Lukioon. Mutta hän saakin myös pari "jästiä" koulua, ja tarvitsee rahoitusta. Tämä johtaakin kahden lukion siirtämiseen samaan lukioon, ja rahan jatkuvaan anomiseen rikkaasta akatemiasta.

Enempää en kerro. (-lwl-)


Juu, kuulostaapi multicrossoverilta... (-ll-) Tämän takia kirjoitankin lyhyitä, mutta ytimekkäitä osia. Pieniä osia siis, joihin pullotan huumoria aika täyteen, ja keskitän jos joihinkin hahmoihin. Näin minulla on paljonkin valita, mutta säästän myös kovan vaivan siinä, että joudun kirjoittamaan liiallisesti monesta sarjasta samaan aikaan. Esimerkisi tahtoisin kirjoittaa vaikkapa kaikista pojista, joita yllämainituissa sarjoissa tunnetaan, ja lisää mukaan koulun siivoamista suomalaisien pop-kulttuurivitsien kera. Seuraavassa osassa teen uuden teeman ja valitsen sinne toiset hahmot.

Laitan paikalle neljä osaa. (-lw^-) Muistakaa kommentoida!

Toivottavasti nautitte!